Cazare Colibita Casa Lipan - un loc magic în inima naturii creat din suflet

Situată în inima stațiunii Colibița, în mijlocul peisajului spectaculos oferit de Munții Călimani și la o plimbare de 5 minute de Lacul de Acumulare Colibița.

Cazare Colibita Casa Lipan se întinde pe o suprafață de 1500 mp, în care te poți bucura de confortul și relaxarea ta în inima naturii.

Pentru iubitorii muntelui, excursiile și drumețiile se găsesc în orice moment, în diverse destinații. 

Te poți aventura în explorarea traseului Tăul Zânelor, o locație superbă pentru vitalitatea naturii sau poți porni spre izvorul de apă naturală Borcut, unde te vei bucura de un traseu ușor și relaxant.

Dacă vrei să pornești în propria ta expediție, traseele montane oferite de această zonă îți va încânta corpul și privirea.

Te poți aventura într-un traseu spectaculos până în Vârful Bistricioru, de unde poți savura aerul proaspăt de munte, sau poți alege să vizitezi Castelul Dracula, situat în apropiere de Pasul Tihuța la 1100 m altitudine.

Dacă drumețiile nu sunt tocmai pasiunea ta, ciclismul montan, plimbările cu caiacul pe lacul Colibita sau chiar pescuitul sunt activități menite să te relaxeze exact așa cum îți place. 

La câțiva pași de locatia noastra, veți întâlni un centru spa care combină armonios seninătatea și meditația.Fii oaspetele nostru și relaxați-vă în spa-ul din apropiere, un loc amenajat cu un design autentic, unde frumusețea, confortul, cunoștințele și grija sunt echilibrate pentru a crea o experiență de reînviorare memorabilă.

Pentru senzații excepționale și o ușoară doză de adrenalină, alpinismul în zona munților Călimani va trezi în tine spiritul de aventură și distracție pentru momentele unice. 

Zona Colibița este renumită pentru frumusețea sa.

Peisaje pitorești care te înconjoară, vitalitatea naturii care cuprinde această zonă de poveste și puritatea aerului cu o concentrație mare de ozon îți va surprinde corpul cum nu te aștepți.

Pentru o deconectare completă de la alergarea cotidiană și o reconectare cu natura, Cazare Colibita Casa Lipan te invită în inima călduroasă a stațiunii Colibița!