Oferte și tarife

T A R I F E

Acceptăm plata cu carduri de vacanță! Acceptăm plata cu carduri de vacanță!

SPERĂM SĂ TE VEDEM ÎN CURÂND!

Și nu uita, oaspeții de la Casa Lipan adoră cafeaua și ceaiul ce se oferă din partea casei! Iar de tradiționala pălincă de Transilvania nici nu mai spunem, pentru cei amatori de a o proba, desigur! 

 1. Tarifele sunt exprimate in LEI, pe noapte si sunt orientative in functie de perioada, numar nopti si nu este inclus in pret micul dejun. Pentru a folosi card de vacanta, este necesar sa faci rezervarea direct la noi, pe site-ul nostru sau sunand la 0730629833. Utilizarea cardului de vacanta nu este permisa in cazul rezervarii prin Booking.com sau prin alte site-uri de rezervare online. Te rugam sa ne comunici in avans ca urmeaza sa platesti cu card de vacanta.
 2. Peste capacitatea standard de 2 sau 3 persoane (in functie de tipul camerei si indiferent de varsta) se plateste suplimentar pentru fiecare persoana, 50 RON.
 3. Tarifele nu se aplica pentru perioadele de oferte speciale (Anul Nou, Unirea Principatelor, Vinerea Mare, Paste, Ziua Muncii, Ziua Copilului, Rusalii, Adormirea Maicii Domnului, Sfantul Andrei, Ziua Nationala a Romaniei, Craciun,etc).
 4. Preturile pentru grupuri organizate sunt negociabile.
 5. Clientii care se cazeaza pe mai multe 7 nopti beneficiaza de preturi speciale.
 6. Casa Lipan acceptă plata serviciilor de cazare prin intermediul tichetelor de vacanță, în condițile stipulate de lege.
 7. Locatia este compusa din 2 corpuri si dispune de 6 camere cu baie proprie.
 8. Capacitatea maxima a unitatii este de 14 persoane;
 9. Sosire(Check-in): camerele sunt disponibile dupa ora 17:00. In cazul in care exista disponibilitate se poate face cazare mai devreme.
 10. Plecare(Check-out): camerele se elibereaza pana la ora 11:00, sau prin acord, suntem flexibili.
 11. Sosire devreme/ Plecare tarziu Va rugam sa mentionati ora sosirii si a plecarii atunci când acest lucru nu se înscrie în standarde. Astfel garantam accesul în camere mai devreme si/sau sederea peste program, intrând în regimul de camere ocupate peste zi (day use).
 12. Animale, accesul cu animale este permis doar dupa confirmarea in scris de catre administratorul unitatii de cazare.
 13. Rezervarile se fac doar pe baza de acont.
 14. Aceasta unitate de cazare functioneaza in regim SELF CATERING!
 15. Politica de anulare: in cazul în care rezervarea este anulata cu pana la 60 zile înainte de data sosirii, se returnează 50% din avans. In cazul in care rezervarea este anulata la mai puțin de 60 zile, se pierde avansul.  Reducerea sejurului nu obliga unitatea noastră la returnarea nici unui procentaj din suma achitata.

Va multumim si va dorim un sejur reusit in cadrul unitatii noastre de cazare.

Casa Lipan

Iar dacă îți faci griji pentru siguranța mașinii tale, Casa Lipan îți oferă un spațiu generos de parcare pentru ca tu să scapi de orice fel de stres!